Programul „Hai la Olimpiadă!”, inițiat de Fundația eMAG și sprijinit de BCR își extinde rețeaua centrelor gratuite de pregătire pentru performanță și deschide la Constanța două centre noi de pregătire la Informatică și Matematică, pe lângă cel deja existent la Fizică. Mai mult, în perioada 11-24 septembrie, elevii constănțeni pasionați de una dintre cele trei discipline se pot înscrie online – http://hailaolimpiada.ro/inscriere/ – la testările pentru selecția în centrele de pregătire.
Calendarul și locația testărilor la Matematică, Informatică și Fizică vor fi actualizate pe pagina oficială a programului la secțiunea „Noutăți” – http://hailaolimpiada.ro/noutati/.
Hai la Olimpiadă se extinde și le oferă elevilor 30 de centre gratuite de pregătire
„Hai la Olimpiadă!” continuă și în acest an programul de extindere atât în orașele în care există centre, cât și în alte orașe din România. Astfel, toamna aceasta se vor deschide centre de pregătire în patru orașe noi din România: Drobeta Turnu Severin, Hunedoara, Vaslui și Târgoviște, dar și în Brașov, Constanța și Târgu Mureș, unde programul a fost deja lansat în anii trecuți.
Dacă în anul școlar 2016-2017 am avut 22 de centre de pregătire Hai la Olimpiadă!, ne bucurăm să anunțăm că în anul școlar care începe vom deschide alte 8 centre. Pe de-o parte, continuitatea este esențială pentru bunul mers al programului, iar pe de altă parte, rezultatele bune obținute până acum ne motivează să atragem alături de noi și alți profesori excepționali, să lucreze cu acești copii care pot mai mult. Dincolo de pregătirea propriu-zisă, vedem în acești copii viitorii specialiști din domeniile cheie ale dezvoltării economice și sociale și considerăm că această investiție în educație va aduce, pe termen lung, beneficii întregii comunități, a declarat Tudor Vlad, Președintele Fundației eMAG.
Reîncepem cu încredere pregătirea în centrele Hai la Olimpiada! și suntem și în acest an alături de tinerii pasionați de știinte exacte care își doresc să se autodepășească și să-și îndeplinească visurile. Susținerea copiilor şi tinerilor care vor să facă performanță reprezintă una dintre direcțiile strategice de implicare în comunitate ale BCR. Credem foarte mult în potențialul extraordinar al acestor tineri de a face performanță și de a contribui la dezvoltarea unei societăți competitive, unde munca și pasiunea sunt valorizate și răsplătite. Le dorim mult succes în pregătire și ne bucuram să privim alături de ei cu încredere spre viitor, a adăugat Nicoleta Deliu, Șef Departament Comunicare Corporativă și Afaceri Comunitare, BCR.
În acest an școlar, sub umbrela „Hai la Olimpiadă!” vor funcționa 30 de centre de pregătire:
București – centre de pregătire la Matematică, Fizică și Informatică
Baia Mare – centru de pregătire la Matematică
Brașov – centre de pregătire la Matematică, Fizică și Informatică
Buzău – centre de Matematică și Fizică
Cluj-Napoca – centre de pregătire la Matematică și Informatică
Constanța – centre de pregătire la Matematică, Fizică și Informatică
Iași – centre de pregătire la Matematică și Informatică
Oradea – centru de pregătire la Fizică
Piatra Neamț – centre de pregătire la Matematică, Fizică și Informatică
Suceava – centru de pregătire la Informatică
Târgu Mureș – centru de pregătire la Matematică și Informatică
Timișoara – centre de pregătire la Matematică, Fizică și Informatică
Drobeta Turnu Severin – centru de pregătire la Informatică
Hunedoara – centru de pregătire la Matematică
Vaslui – centru de pregătire la Informatică
Târgoviște – centru de pregătire la Matematică
Despre program
„Hai la Olimpiadă!” este un program inițiat de Fundația eMAG în 2012, în cadrul căruia sunt susținuți elevii și profesorii care îi pregătesc să facă performanță la Matematică, Informatică și Fizică. Din 2014, BCR a devenit partener al programului, sprijinind centrele de performanță și cele mai importante concursuri pentru elevi.
În anul școlar 2016-2017, 3.286 de elevi s-au pregătit săptămânal în centrele de performanță din București, Baia Mare, Brașov, Buzău, Cluj-Napoca, Constanța, Iași, Oradea, Piatra Neamț, Suceava, Târgu Mureș și Timișoara, sub îndrumarea a 290 de profesori dedicați.
Ne bucurăm că ne citești!
Dacă vrei să ne și susții: