Peste 1.000 de camere de supraveghere vor fi montate în Constanța, anunță primăria/ 580 de obiective de interes public vor fi monitorizate

sursa foto: Unsplash
sursa foto: Unsplash

Peste o mie de camere de supraveghere vor fi montate în municipiul Constanța, transmite primăria într-un comunicat de presă.

Inițiativa face parte din proiectul “Creșterea Siguranței în Municipiul Constanța – SAFE CITY 20” și are ca scop principal creșterea siguranței cetățenilor, susțin autoritățile.

Astfel, camerele vor fi folosite pentru a monitoriza în timp real intrările și ieșirile din oraș, zonele marilor intersecții, locurile unde au loc frecvent ambuteaje și accidente, mai multe zone pietonale și clădiri emblematice, precum și parcările mall-urilor din oraș, se mai arată în comunicatul citat.

În total, vor fi amplasate peste 1.100 de camere, care vor monitoriza 580 de obiective de interes public din oraș.

Contractul pentru montarea camerelor a fost semnat în urmă cu o săptămână, iar proiectul va începe în februarie, cu o perioadă de realizare de 26 de luni. În primele 6 luni va fi elaborat proiectul tehnic, iar lucrările propriu-zise vor dura încă 20 de luni, încheie primăria.

Ne bucurăm că ne citești!

Dacă vrei să ne și susții:

Add a comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.