”Unde suntem?”, expoziție de pictură și sculptură despre neliniștea lumii actuale și frământările noastre, la Muzeul de Artă Constanța

Expoziția semnată de artiștii Florentina Voichi și Mircea Roman este deschisă publicului până în 5 noiembrie. 
expozitie muzeul de arta constanta expozitie muzeul de arta constanta
sursa foto: Info Sud-Est

Expoziția „Unde suntem?”, semnată de artiștii Florentina Voichi și Mircea Roman, a fost vernisată în 4 septembrie, la Muzeul de Artă Constanța (MAC). Vernisajul a debutat în prezența curatoarei expoziției, Mădălina Mirea, a celor doi artiști și a directoarei MAC, Lelia Rus-Pîrvan. Printre cei prezenți s-au numărat profesori de la Facultatea de Arte din cadrul Universității ”Ovidius” din Constanța, studenți și foști studenți ai facultății, specialiști, dar și iubitori de artă.

expozitie muzeul de arta constanta
sursa foto: Info Sud-Est

În deschiderea evenimentului de la muzeu, Lelia Rus-Pîrvan i-a prezentat publicului pe Mădălina Mirea împreună cu Mircea Roman și Florentina Voichi, „un cuplu de artiști atât de personali și atât de apropiați în același timp”. Mădălina Mirea, curatoarea expoziției „Unde suntem?”, a explicat pentru participanți atât povestea din spatele proiectului artistic, cât și a câtorva piese de artă expuse.

expozitie muzeul de arta constanta
sursa foto: Info Sud-Est

În încheierea vernisajului, „am vrea ca expoziția, pe lângă întrebările «Unde suntem?», «Unde ne situăm?» și neliniștea pe care vi-o dau aceste întrebări, să vă dea și o stare de siguranță prin echilibrul lucrărilor”, le-a transmis artista Florentina Voichi persoanelor prezente.

expozitie muzeul de arta constanta
sursa foto: Info Sud-Est

Constănțenii și turiștii pot vizita proiectul expozițional, găzduit de Muzeul de Artă Constanța până la 5 noiembrie 2024. Persoanele interesate trebuie să achite un bilet de intrare. Prețurile biletelor sunt următoarele: adulți și pensionari – 8 lei, elevi/studenți – 4 lei, iar copiii sub șapte ani beneficiază de intrare gratuită.

Pentru mai multe detalii despre prețul biletelor de intrare la muzeu, aici.

Ne bucurăm că ne citești!

Dacă vrei să ne și susții:

Add a comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.