Coduri galbene de vânt și ploi la Constanța

sursa foto: Info Sud-Est

Două coduri galbene de vânt și ploi au fost emise pentru județul Constanța, valabile începân de joi, ora 10:00, și până vineri, ora 18:00, transmit autoritățile.

  • Cod galben, valabil în intervalul 19 septembrie, ora 10:00-19 septembrie, ora 21:00. În intervalul menționat, în județul Constanța vor fi perioade cu averse. În intervale scurte de timp sau prin acumulare cantitățile de apă vor fi de 15…20 l/mp și izolat de peste 25 l/mp. Vântul va prezenta intensificări temporare cu viteze în general de 50…60 km/h.
  • Cod galben, valabil în perioada19 septembrie, ora 21:00– 20 septembrie, ora 18:00. În intervalul menționat, pe litoral vântul va continua să prezinte intensificări, cu viteze de 50…55 km/h și temporar 60…65 km/h. Local în județul Constanța, în prima parte a nopții vor fi averse, iar în intervale scurte de timp sau prin acumulare cantitățile de apă vor fi în general de 20…30 l/mp.

“Îndemnăm cetățenii să evite să se adăpostească sau să treacă prin apropierea copacilor, stâlpilor sau panourilor publicitare, precum și să se ferească de imobilele aflate în construcție. De asemenea, conducătorii auto sunt rugați să evite oprirea sau staționarea în dreptul copacilor de pe marginea drumurilor”, transmite Primăria Constanța.

Ne bucurăm că ne citești!

Dacă vrei să ne și susții:

Add a comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.