Hezbollah a lansat o rachetă spre Tel Aviv / Israelul neagă că ținta a fost sediul Mossad

Sirenele au sunat în Tel Aviv la începutul zilei de miercuri, trimițând locuitorii la adăposturile antiatomice, dar nu au fost raportate victime sau pagube.
sursa foto: Facebook / Israeli Air Force

Hezbollah a confirmat că a tras o rachetă care a țintit sediul Mossadului de lângă Tel Aviv miercuri dimineață, transmite The Guardian. Un purtător de cuvânt al armatei israeliene a respins afirmația Hezbollah potrivit căreia a vizat sediul Mossad din apropiere de Tel Aviv și a catalogat-o ca fiind „război psihologic”, transmite Sky News.

Hezbollah a acuzat Mossadul de comiterea atacurilor cu pager și walkie-talkie de săptămâna trecută din Liban, în care 42 de persoane, inclusiv copii, au fost ucise și mii au fost rănite.

Sirenele au sunat în Tel Aviv la începutul zilei de miercuri, trimițând locuitorii la adăposturile antiatomice, dar nu au fost raportate victime sau pagube.

Armata israeliană a declarat ulterior că a interceptat o rachetă sol-sol care trecea dinspre Liban.

IDF a adăugat: „UAV-ul a fost interceptat de avioanele de luptă ale IDF la sud de Marea Galileii. Nu au fost raportate pagube sau răniți”.

În replică, Israelul a anunțat că a lansat un nou val de lovituri împotriva Hezbollah în Liban.

Aproape 560 de persoane, dintre care cel puțin 50 de copii, au fost deja ucise în această săptămână în campania de bombardamente a Israelului, care susține că vizează arme și infrastructura teroristă folosită de Hezbollah. Mii de persoane au fost rănite și zeci de mii de oameni au fost nevoiți să își părăsească locuințele.

Ne bucurăm că ne citești!

Dacă vrei să ne și susții:

Add a comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.