Rapid – Farul 5-0 / Seară de coșmar pentru “marinari” în Giulești

Farul a înregistrat a 6-a înfrângere din acest sezon.
sursa foto: Facebook/ Farul Constanța

Farul Constanța a pierdut duelul de pe Giulești împotriva Rapidului, din etapa a 13-a a Superligii, scor 0-5. Pentru gazde, golurile au fost marcate de Borza (13′), Petrila (30′), Pașcanu (40′) și Dobre (72′; 90+5′).

Borza a marcat împotriva fostei sale echipe în minutul 12, în urma unei acțiuni la care defensiva Farului a fost complet surprinsă. Replica “marinarilor” a venit după câteva minute prin ocazia irosită de Radaslavescu care nu a putut trimite în plasă din fața portarului giuleștean.

La jumătatea primei reprize, Dragoș Nedelcu a ieșit accidentat de pe teren și a fost înlocuit de tânărul de 16 ani, Alexandru Stoian. Giuleștenii au majorat avantajul în minutul 30 prin Claudiu Petrila, după o eroare a lui Dican. Alex Pașcanu a făcut 3-0 pentru Rapid în minutul 40, printr-un voleu trimis din interiorul careului.

În repriza secundă, Denis Alibec a reușit să trimită mingea în plasa lui Siegrist însă reușita acestuia a fost anulată pe motiv de offside. În cele din urmă, golul a venit tot pentru gazde, prin Alexandru Dobre, care a înscris golul de 4-0, în minutul 72. Ghinionul a continuat pentru constănțeni, iar Dănuleasa a văzut cartonașul roșu la doar un minut după ce a intrat pe teren. Acesta l-a faultat pe Boupendza din postura de ultim apărător. Și un jucător de la Rapid a fost eliminat în prelungirile partidei. Hromada a primit cartonașul roșu după un fault dur asupra lui Nicholas Popescu. Alexandru Dobre a făcut “dubla” pentru gazde, după reușita de la ultima fază a meciului. El a stabilit și scorul final al meciului, 5-0 pentru Rapid.

După aceasta înfrângere, trupa lui Gică Hagi coboară pe poziția a 14-a în clasament, iar drumul spre play-off devine din ce în ce mai greu. “Marinarii” vor întâlni etapa viitoare, la Ovidiu, ocupanta locului secund, Universitatea Craiova.

Ne bucurăm că ne citești!

Dacă vrei să ne și susții:

Add a comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.