FRF a anunțat încetarea parteneriatului cu Nordis/ Arbitrii aveau imprimat pe tricouri numele companiei

Federația va anunța în perioada următoare un nou partener pentru Comisia Centrală a Arbitrilor.
sursa foto: FRF

Federația Română de Fotbal (FRF) a anunțat, marți, încetarea parteneriatului cu Nordis Grup, care a susținut activitatea Comisiei Centrale a Arbitrilor, se arată într-un comunicat de presă.

“Colaborarea, menită să sprijine programele de dezvoltare și modernizare a arbitrajului românesc, nu va mai continua începând de astăzi. Investiția în pregătirea arbitrilor reprezintă un element esențial pentru asigurarea unui arbitraj de calitate în competițiile naționale și internaționale”, transmite FRF.

În acest sens, FRF se angajează să găsească un nou partener strategic care să contribuie la îmbunătățirea continuă a nivelului de pregătire al arbitrilor români, arată sursa citată. Noul partener al CCA va fi anunțat în perioada următoare, după finalizarea discuțiilor în curs, adaugă FRF.

Context

Numele companiei apărea pe tricourile arbitrilor.

La începutul lunii octombrie, Recorder a publicat o investigație despre dezvoltatorul imobiliar Nordis, în care spune că ”a descoperit indicii solide că unele apartamente au fost vândute de mai multe ori, către persoane diferite”.

Asociatul principal al firmei, Vladimir Ciorbă, este căsătorit cu Laura Vicol. După publicarea anchetei, Vicol a demisionat din funcția de președinte al Comisiei Juridice din Camera Deputaților, cât și din PSD. Totodată, DIICOT a deschis un dosar penal în cazul Nordis, firmă care a intrat în procedură de insolvență, a scris G4media.

Ne bucurăm că ne citești!

Dacă vrei să ne și susții:

Add a comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.